GCA, 2019 TÜYAP Avrasya Ambalaj Fuarı'nda 5. Salon 521 Numaralı Stant'ta Sizleri Bekliyor

Cam ambalaj ürünleri ile yurt içi ve yurt dışında cam ambalaj sektörüne yenilikçi bir bakış açısı getiren, ürün ve hizmet kalitesi ile öne çıkan GCA; 25. İstanbul Avrasya Ambalaj Fuarı'na katılacak.

Türkiye'de yoğun talep gören ambalaj sektörü için büyük önem taşıyan İstanbul Avrasya Ambalaj Fuarı 23-26 Ekim 2019 tarihleri ​​arasında gerçekleştirilecek. GCA, 5. Hall'de kuracağı standı ile iş ortaklarını ve fuar ziyaretçilerini ağırlayacak. GCA, TÜYAP Fuar ve Sergi Salonu'nda alanında uzman çalışanları ve yöneticileri ile hem yerel hem de global yiyecek ve içecek firmalarını fuarda ağırlayacak. GCA, yeni projeler hakkında konuşmalar yapacak ve cam ambalaj üretim süreçlerinin önemi ile teknoloji ve inovasyona verdiği önemi aktaracak.

Ar-Ge yatırımları ile teknolojik gelişmeleri ve cam ambalaj sektörünü yakından takip eden GCA, dünyanın en prestijli yarışmalarından biri olarak kabul edilen Red Dot Tasarım Yarışması'nda Mai Dubai şişesi ile yılın tasarım ödülünü almıştır.

Avrupa Cam Ambalaj Sanayicileri Federasyonu (FEVE) bünyesinde Türkiye'yi temsil eden ve kalite ve değerini tüm cam ambalaj ürünlerine yansıtan GCA'nın geçen yıla göre daha fazla ziyaretçi alması bekleniyor.

Flint (şeffaf) cam şişeler ve cam kavanozlar üreten GCA, cam ambalajlarının partner markalara sağladığı premium algıyı ön plana çıkararak ziyaretçilerine en yüksek kalite standartlarını sunmayı hedefliyor. Camın %100 ve sonsuz geri dönüştürülebilirliğini her fırsatta vurgulayan GCA, cam ambalajın çevre dostu ve sürdürülebilir bir ambalaj malzemesi olduğu konusunda tüm ziyaretçilerini bilinçlendirmeyi hedefliyor.
Ambalaj ürünleri, gıda işleme, paketleme makine ve ekipmanlarının bir arada sergileneceği 25. İstanbul Avrasya Ambalaj Fuarı'na bu yıl 43 ülkeden 1.217'den fazla firma ve 60.000 ziyaretçinin katılması bekleniyor.

 

23.10.2019