Gürallar Cam Ambalaj, FEVE’nin Gerçekleştirdiği Genel Kurul Toplantısına Katıldı - Gürallar Cam Ambalaj

06-07-2020

Gürallar Cam Ambalaj (GCA), üyesi olduğu Avrupa Cam Ambalaj Üreticileri Federasyonu (FEVE) tarafından 26 Haziran’da organize edilen genel kurul toplantısına katıldı. GCA Genel Müdürü Sn. Abdullah Gayret online olarak katıldığı toplantıda GCA’yı temsil etti.

Türkiye’de temsil eden GCA’nın ve AB ülkeleri temsilcilerinin katıldığı Avrupa Cam Ambalaj Üreticileri Federasyonu’nun (FEVE) gerçekleştirdiği genel kurul toplantısında dernek çalışmalarının yanı sıra iki ana madde üzerinde duruldu. 3 yıllık yeni iş planı çerçevesinde stratejik yön, FEVE’nin 2019 – 2020 aktivite raporu ve 2021 aksiyon planı konuşuldu.

Camın sürdürülebilirlik avantajlarının topluma iletilmesi konusunda öncü olan Gürallar Cam Ambalaj (GCA), 2017 yılından beri üyesi olduğu Avrupa Cam Ambalaj Üreticileri Federasyonu’nun sektöre değer kazandıran değerli projelerini yakından takip etmeye devam ediyor.

Merkezi Brüksel’de bulunan FEVE, 1977 yılında kurularak şu anda Avrupa Birliği, İsviçre ve Türkiye olmak üzere cam ambalaj sektörü içerisinde bulunan yaklaşık 20 bağımsız kurumsal gruba ait 60 kurumsal üyeye sahip bir federasyondur. Bünyesinde Türkiye, Avusturya, Belçika, Hırvatistan, Çek Cumhuriyeti, Danimarka, Estonya, Finlandiya, Fransa, Almanya, Yunanistan, Macaristan, İtalya, Hollanda, Polonya, Portekiz, Romanya, Slovakya, İspanya, İsveç, İsviçre ve İngiltere merkezli cam ambalaj üreticileri barındıran FEVE, kar amacı gütmeyen bir yapıdır.