Gürallar Cam Ambalaj GM Gayret: Planladığımız yeni yatırımla üretim kapasitemizi iki katına çıkarmayı hedefliyoruz - Gürallar Cam Ambalaj

05-08-2020

Dünya çapında geniş bir okuyucu kitlesine sahip olan Glass International, Mayıs sayısında Gürallar Cam Ambalaj Genel Müdürümüz Sn. Abdullah Gayret ile yaptığı röportaja geniş yer verdi. Gürallar Cam Ambalaj’ın sürekli yükselen üretim kapasitesi ve yeni fırın yatırımı ile kapasitesinin iki katına çıkarılacak olması; röportajın en önemli konusu oldu. Gürallar Cam Ambalaj’ın sahip olduğu teknolojik donanım, ihracat yeteneği ve Endüstri 4.0 diğer önemli konu başlıklarından.

Glass International, dünya çapındaki okuyucularına cam endüstrisi hakkındaki haberleri ve yenilikleri sunan sektörün önde gelen dergilerinden biridir. Dergi, İngilizce olarak yayın yapmanın yanında yılın belli dönemlerinde Çince ve Rusça olarak da çıkar. Her sayının yaklaşık 5500 kopyası, dünya çapında abonelere ve okuyuculara dağıtılır.

Röportajın bazı satır araları ise şöyleydi;

Üretim Kapasitesini İki Katına Çıkarıyoruz

Şu anda günlük 1,5 milyon adet flint cam ambalaj üretimi ile faaliyet gösteriyoruz. Planladığımız yeni yatırımla üretim kapasitemizi iki katına çıkarmayı hedefliyoruz. Her daim daha iyisini yapmaya ve geçmişteki başarılarımızı aşmaya çalışıyoruz.

Mutlak Müşteri Memnuniyeti ve Hizmet İnovasyonu

Mutlak müşteri memnuniyetini hedeflediğimiz için hizmetlerimiz, müşterilerimizin ihtiyaçlarına göre tasarlanmaktadır. Gürallar Cam Ambalaj, sektöründe bir hizmet inovasyonu yürütmekte ve mühendislik ekipleri içindeki Müşteri Proje Koordinatörleri’ni, müşterilerine tahsis etmektedir.

Geleceğin Fırını

Endüstrinin çevreye ve iklime dost cam ambalaja yönelik karbonsuzlaştırma yolculuğunda temel bir kilometre taşı olan “Geleceğin Fırını” projesine yatırım yapıyoruz. Bu proje, dünyada %80 yenilenebilir elektrikle çalışan ilk büyük ölçekli hibrit fırını olma özelliğini taşımaktadır.

Endüstri 4.0 ile Üretim Yeniden Şekillenecek

Bütün endüstriler için önemli bir gelişime olan Endüstri 4.0, cam üretimi gibi ağır endüstriler için çok daha hayati bir önem taşır. Endüstri 4.0 ile ilgili adımların ne olacağına karar vermek üzere çalışmalar yürütüyoruz. Teknopark Ar-Ge departmanımızdaki mühendislerimiz, Endüstri 4.0 ile ilgili çeşitli projeler üzerinde çalışıyor. Gelecekte karanlık fabrikaların gerçeğe dönüşmesini ve tüm sanayi sektörlerinin hazırlıklarını buna göre yapmaya başlamasını bekliyoruz.

Röportajın tamamını okumak için linke tıklayınız  (İngilizce): https://bit.ly/2XzXLqY