GCA MASUDER Kurul Toplantısı’na Katıldı
MASUDER, Türkiye'de maden suyu sanayisinin gelişmesi, büyümesi ve çağdaş seviyede tutulmasına yardımcı olacak faaliyetlerde bulunarak üyeleri arasında dayanışma ve iş birliğini sağlamak amacıyla kurulmuş bir dernektir.
GCA’nın da üyesi olduğu MASUDER, çatısı altındaki maden suyu işletmeleri ile maden suyu sektörüne girdi sağlayan önemli sanayi firmalarını bünyesinde barındırmaktadır.
23 Mayıs 2023 tarihinde MASUDER tarafından Tekirdağ Ramada Otel’de gerçekleştirilen Dernek Kurul Toplantısı’na katıldık. Toplantıda maden suyu piyasasının canlanması adına yapılabilecek çalışmalar, tüzük değişiklikleri, depozito sistemi ile ilgili güncel durum ve gelecek beklentileri gibi birçok konuda görüşüldü.
Toplantı sonunda yıl içinde gerçekleşecek gelecek toplantıların planlaması da yapıldı. Sektörle ilgili kapsamlı çalışmalarda bulunan MASUDER derneğinin bir üyesi olmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz.
30.05.2023